OVER MIJN PLOTSE PASSIE VOOR URBAN EXPLORING

Hoi mijn naam is jurgen maar ik gebruik voor urban fotografie liever J'Z, ben geboren in april 1971 en beoefen al een heel deel van mijn leven fotografie, niet profesioneel maar als ik iets de moeite vind zet ik het vast op de digitale plaat, fotografie was altijd al belangrijk voor mij. 

In 2017 besloot ik een stap verder te gaan dan de "normale foto" te nemen en begaf ik me als beginneling in de wereld van urban exploreren, ook wel urbex fotografie.

Gezien ik vind dat er heel wat te ontdekken valt in deze wereld en er nog best wel wat te fotograferen valt "voor het te laat is" is dit de reden waarom ik besloten heb deze blog te startten en urbex te gaan beoefenen. Ik kan nu via dit kanaal mijn trips en foto's met mensen delen, met u als bezoeker maar uiteraard ook met ander explorers, ook heb ik een facebook pagina waar dan verwezen wordt naar nieuwe filmpjes maar waar u ook de foto's per bezochte locatie kan bekijken en zelfs downloaden, ik heb geen probleem met foto's delen zolang men de bron maar vermeld.

Ik werk onder de leuze:

leave only footprints behind, take only your pictures home , de ongeschreven regel voor urbex fotografen.

stelen, inbreken, dingen verplaatsen of vernielen is dus uit den boze, we gaan ver voor een perfecte foto maar we gaan geen grenzen overschrijden